Påskmyst och fyndat


Glad påsk mina fina läsare, 

Vi har det så skönt på landet. Jag, som aldrig sover, sover hela tiden. Nej jag är absolut inte gravid 🙂 Bara slutkörd av den här våren tror jag, så jag tar igen lite energi. Vi åkte in till Norrtälje på fm för att handla några saker, jag hittade som vanligt något på hm. Det finns alltid saker på den hm som jag inte hittar i stan. Jag köpte en så söt klänning, en svart med lite puffärm (rea: 100kr) som jag ska ha med ett brett skärp i midjan. Den lilla toppen tänkte jag kunde vara söt i sommar till en hög jeanskjol och sneakers. 

Norrtälje är en så mysig stan, så klart ännu mysigare på sommaren. 

När vi kom hem åt vi lite sillunch – jag ÄLSKAR sill. Förmodligen kommer vi fira midsommar på Ibiza i år, så det blir sill på julafton nästa gång 😉 

Min vita blus är från hm, skor från Ugg (sommarugg). Tjejernas kläder fick de i påskägg av mamma och pappa från Lindex. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..