Peachy fluff jacka

fluff3

God kväll kära ni,

Jag var så mycket gladare idag, tack för det solen 🙂 Hoppas ni mår bra.

Jag vågar inte säga det men Corinne har sovit bättre på senare tid. Hon vaknar fortfarande och vill ha välling 1  gång per natt, och oftast vaknar hon vid 6.30 om hon säger ”nina” vill hon ha välling igen och somnar oftast om igen.. Men för oss är det bra 🙂 Jag tror aldrig att vi kommer att få sova en hel natt, 100 % ostört. I alla fall inte på väldigt många år. Just nu sitter jag och dagdrömmer lite..vad skulle ni svara på dessa frågor?

Just nu vill jag…
…befinna mig i..?
L.A
…äta på?
Cheesecake factory 
…gå klädd i?
En söt blommig jumpsuit och en väska med pom poms 
…lyssna på?
Drake
…dricka?
En apple martini

Jacka, DM (köpt förra året men liknande färg finns) // Jeans, HM // Tröja, Cubus // Skor, & Other stories

fluff5
fluff

fluff9

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..