Glömmer bort varandra? 

God natt på er gullisar, 

Jag skulle på ett möte tidigt i ottan utanför stan idag och fick skjuts av min man. Oftast när vi åker bil är lite rörigt, barn ska in, Naomi pratar högt om något på förskolan, Corinne gnäller för att hon är obekväm i bilstolen, min man pratar högt i telefon och jag försöker göra alla nöjda – svara Naomi, trösta Corinne, ge vatten osv…lite kaosigt med andra ord. MEN det jag ville komma till var att jag imorse fick flashbacks till tiden jag och M dejtade. Han hämtade upp mig vid min lägenhet med bilen, vi cruesade runt, sjöng, pratade, skrattade sjukt mycket och det var sååå spännande!! I dag satt vi och skrattade, sjöng högt tillsammans och hade så kul! Så härlig start på dagen 🙂 Detta påminde mig också om hur viktigt det är att man som förälder inte glömma bort varandra i ALLT vad det innebär att vara päron. För det är verkligen så mycket hela tiden och det är till och med svårt att hinna med sig själv, då bortprioriterat jag ju ibland den som klarar sig själv bäst, alltså le partner. Vi bokade i alla fall in en middag nästa lördag bara vi, längt på det! 

Hur gör ni för att inte glömma bort varandra i barnbubblan? Några smarta tips att dela med er av? Puss! 


De här ❤ och mitt större ❤ tar mkt av min fokus… 

 1. Amanda skriver:

  Vi ger varandra tid i soffan eller sängen, hehe, när lillan, snart två år somnat. Inte alla kvällar i veckan men ett par stycken. Välja film tillsammans, äta kvällsmål, glass, vin eller så. Mysa i vardagen helt enkelt. Sen har vi en ”deal” att komma ut på hotell/spa en gång i halvåret och det är vi duktiga på. Så skönt att kunna prata och titta varandra i ögonen 😊 Kram

  1. alexia skriver:

   Va mysigt!! och bra ide med att komma iväg, vill också det:)
   Man glömmer lätt att prata med varandra ibland när allt går i turbo..
   Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..