Vår söndag i bilder

Glass, parken, Moules, vänner.. fullspäckad söndag med mycket skratt och kärlek..

belugo

Igår kväll var vi hos några vänner på middag, supermysigt. Alltid skönt att hänga hemma hos vänner med barn vilket innebär att man får lite space att hänga med dem man träffar. Ett nytt barnrum  = party!

För första gången smakade jag iransk kaviar tillsammans med skumpa. Det kostar ju skjortan så man kan inte säga att det var äckligt, detvar bara annorlunda. Lent och smakade som kalles kaviar med mindre salt och mera kornigt 😉 

hummer

De hade gjort olika lobsterrolls vilket också var första gången jag testade, yum! Det ska jag göra själv någongång.. 

bank

På söndagen när vi vaknade städade/moppade tjejerna balkongen. Sen fikade vi ute med lite frukt..vår  balkong hade rena sommarkänslan, lä och stark sol. Helt underbart! Dock lurades jag av det  tokvarma vädret och satte på mig för lite kläder när jag gick ut…

ic

Och köpte dessutom glass som solen tvingade på mig. Vi åkte till Kungsholmens glassbutik (eller var det så den hette?). Jag valde kanelbulle och polka, men eftersom polkan var godast fick jag inte behålla den så länge..

Mina 3 favorit glassmaker:
Polka
Pecannöt/Kola
Lakrits

cubus

Naomis kjol: Cubus // Jacka, River Island // Väska, Lindex

Sen åkte vi till våra vänner som hängde vid Kronobergsparken. De lekte i ett par timmar, och jag frös ihjäl. Jag tror inte att det är vanligt att det är så HÄR kallt, rena vinter ute. Sen mötte vi upp några andra vänner på…

fries
moulllles

Vau deu ville och stektes oss i solen. De har dessutom gasolvärmare i taket så det är ungefär 23 grader konstant till kl 01 på natten på uteserveringen. Vi satt och drack rosévin och jag drömde mig bort till franska rivieran. Vi åt moules med pommes och olika såser, så gott!! Corinne var så busig idag, vi fick inte sitta en sekund för hon skulle hela tiden springa ut och runt och ställa sig mitt på Norrmalmstorg och vänta på att någon jagade henne. 

cc
diego

Deras lilla Diego var som vanligt med… sötnosen! Tjejerna delade på en köttbit. Vi äter nästan aldrig kött hemma så jag brukar passa på att beställa det till dem när vi är ute.

vaude

Sen var söndagen slut och jag önskade att mina barn någongång kunde vara lika trött som oss.. De vill aldrig gå lägga sig 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..