Veckan i fokus #17

Ny vecka, nya möjligheter som jag brukar skriva. Hurra för det va! Förra veckan var jag lite smådeppig men nu har humöret ordnat upp sig. Jag har sagt det i typ 10 veckor nu men snart är det väl vår.

Hej mina solstrålar,

Hoppas att ni har haft en trevlig måndag ❤ Jag var ute en sväng och hittade en såååå fin blus. Den är i från Lou in love, namnet var så fint också hehe, jag har velat ha en ”pyjamasskjorta” fast i finare kvalité och nu hittade jag en. Supernöjd, jag tänker ha den som inspirationsbilderna nedan. Så snyggt tycker jag!

Annars ser veckan ut som sådan:
Imorgon efterjobbet ska jag på en rolig grej med Molton Brown, mamma och pappa ska hämta girlzen på dagis.
På onsdag ska jag på lunch på Rutabaga, Mathias Dahlgrens vego-ställe. En sån rackans lyx eftersom jag har försökt boka bord där 4-ever utan att lyckas. Men på onsdag är jag bjuden av Karl Lagerfelt (inte personligen tyvärr). Sen har vi en bloggträff med Bonnier på fredag.
I helgen ska jag och mannen gå på Adam och Albin matstudion, som jag också velat prova så länge.

Nytt in:
Silkesblus, Lou in love // En jacka med rosetter på armarna, asos.com 
Jag är så sugen på en fin klännig till sommaren, funderar på den här med volanger men är osäker på hur den kommer att sitta.

Kofta, H&M // Väska, Twinset

LOADING..