I annonssamarbete med CUBUS

5 plagg att satsa på i sommar

Jag satsar på smarta köp i sommar istället för kvantitet utan att tänka. Nu ska jag försöka köpa ett par nyckelplagg som man kan använda på olika sätt, till olika tillfällen. Här kommer 5 bra tips att boosta garderoben med.

cubus3

Hej fina ni,

Nu är det snart dags för festsäsongen of the year! Studentfester, bröllop, konfirmationer, sommarmingel, grillmiddagar och alla andra festligheter som sommaren bjuder på. Man vill gärna ladda upp partygarderoben och ha ett par smarta plagg att växla emellan. 

Jag ska försöka investera i några riktigt bra plagg som jag kan återanvända på olika sätt. Vissa fester är det så klart olika gäster på och då är det lätt använda samma plagg utan att någon vet.

5 bra köp från Cubus till sommaren:

Vita byxor: Det känns somrigt och passar till de flesta överdelar. Dessutom kan det vara skönt att ha byxor istället för klänning eller kjol ibland, vita byxor får outfiten att fortfarande kännas uppklädd om jag jämför med t.ex jeans. 

Svart spetslinne: Snyggt att ha instoppat i till exempel jeans eller kjol, och passar att ha som det är, eller under en topp, klänning eller kavaj. Finns här.

Jeanskjol: Jag älskar jeanskjol och känner att det kommer vara superhett i sommar. Vill man klä upp den kan man t.ex. ha en vit instoppad skjorta med ett par slip-ins i en fin färg, annars är den supersnygg ensam till en bikiniöverdel på stranden.

Svarta lilla klänningen:
Alltid ett säkert kort, vare sig det handlar om fest eller någon enklare tillställning. Snyggt med sandaler och solglasögon, eller höga klackar och festväskan. Finns här

Trenchcoat:
En klassisk trenchcoat är så användbar både i vår, sommar och höst. Kvällarna är ofta kalla så en tunn kappa är perfekt att slänga på sig över axlarna.  

cubus5
cubus
cubus4

Koftan på bilden, HÄR.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..