Macarons och härliga dofter

När Molton Brown bjuder in till en härlig eftermiddag kan man inte bli annat än glad.

I dag bjöd Molton Brown in till en härlig AW med goda sötsaker och gott i glasen. Jag var så glad att se Valerie och Susanne så ett tag glömde jag bort varför vi var där 😉 Sen höll de en liten doftskola med oss och vi fick välja vår favoritserie. Vi gick runt och sniffade på alla goa grejer men jag föll tillslut för en magisk doft med rosor (som jag annars inte brukar tycka om). Sen satt vi kvar och babblade innan jag blev upphämtad av min hubbe. Valerie hade med sig en present till mig som jag blev såååå glad av och ska visa er.

Mina 3 favoritdofter just nu:
Van Cleef and Arpels ”Precious oud”
Tom Ford, ”Plum Japonais”
Chloé, Love Stories

Jag gillar lite ”djupare”och tyngre dofter, men håller mig oftast till lättare på dagarna. Jag skulle gärna hitta fler till dagarna så om ni har några favoriter, hit me!

Blus på Valerie från Valerie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..