Karl Lagerfeld och en riktig tabbe


Hej fina! 

Jag måste bara börja med att berätta morgonens incident med min cykel. Jag var ganska stressad denna morgon, likt alla andra morgnar. Glömmer grejer måste rusa tillbaka osv. Sen har jag då på min cykel en cykelkorg, men den gör inte att sätta fram utan jag har den på sidan. Jag parkerar alltid vid en cykelparkering längst jobbet på vänster sida av cykelbanan men inland råkar jag hänga korgen på fel sida. Så, idag när jag vinkade in till vänster för att visa att jag skulle svänga vänster till ”parkeringen” så bom bom bom bom bom bom!! Jag drog ner varenda jäkla cykel med min cykelkorg som jag hängt på fel sida. Oh shit tänkte jag, måste jag gå och ställa upp alla dessa cyklar fast jag var stressad. Ja Karma, måste tänka på send så där gick jag och ställde upp minst 15 cyklar som världens klumpigaste kvinna hade vält 🙂 

Sen i alla fall, på lunchen var det ju lunchernas lunch idag på Mathias Dahlgrens restaurang ”Rutabaga”. Så härligt! Det var för att fira lanseringen av att Karl Lagerfelts skor ska börja säljas har i Sverige. Maten, sällskapet, allt var sååå trevligt! Jag hamnade vid ett 2-bord med Dasha, vi babblade på om allt, så najsig lunch! Sen gick jag ensam till Kungsträdgården och tog några bilder, jag hade missat årets blomster. 

När tjejerna skulle lägga sig var jag så trött och de ville tvärtom inte alla sova, suck! Jag vet inte vad vi ska göra för att få barnen trött på kvällarna, riktig nttugglor. 

Sov gott ❤💕

Efter att vi hämtat barnen på dagis var vi hos Lindex på ett litet sommarfirande. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..