Donut kinda day

I dag var en sån där dag, ni vet en sån där dag. När jag ville krypa ner i sängen och kolla på serier. Jag har en hektisk månad med jobb och mycket grejer som händer. Roliga saker men jag får för lite vila.

Hola,

Jag var faktiskt precis så glad som jag ser ut på bilden. Jag åt en lunch med Rondek och Annika sen tog vi en kaffe i parken och tog några bilder. Vi skrattade så mycket och jag är så glad att jag har så många härliga människor runt omkring mig med positiv energi.

Just nu har jag en väldigt intensiv period, både jobb och privat. Mycket att hålla koll på i huvudet, faktiskt så mycket att jag glömmer saker.

Efter dagis kom en kompis och hennes barn hit och lekte, jag hade fått ett bud med en nyhet från Valio som vi lagade till middag. Det var ett nytt protein som man stekte, och sen gjorde korvstroganoff utan korv med, supergott var det faktiskt.

En sak gör mig lite småtokig. Ni som har barn vet hur viktiga de där 2-3 timmarna som man får själv varje kväll är. Om man får så många… det får inte vi just nu. Våra barn vill inte alls sova, sååå jobbigt och så frustrerande. Sen det blev ljust ute har det blivit värre. Har ni samma problem? Jag blev så arg på dem igår, jag kom på mig själv ryta och stöna när de kl 21 fortfarande var vakna. Vi tog ett varsittbarn, läste bok, sjöng, klappade lyssnade på lugn musik i 1,5 timma. Sen när kl var 21 är man finito och kvällen nästan slut. FRUSTRERANDE!!! Samma sak var det ikväll 🙁 Ska vi testa att väcka tidigare på morgonen?

Den här looken blev inte riktigt som jag ville, skorna och kavajen skär sig lite. De hade behövt få fokus ensamma, men jag var lite stressad idag 🙂

Kavaj, Zara // Jeans, Lee // Skor, HeelowXValerie

 

 1. Anna skriver:

  Har precis samma problem!!! Blir också sååå frustrerad att få så lite egentid på kvällen. Har tyvärr inget tips, får bara hoppas det vänder…

  1. alexia skriver:

   Sååå jobbigt! Blir så ledsen och strejkar med att vara vaken länge – men blir så trött haha
   Heja oss 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..