Äntligen helg – kolmården, middag och sorg

Jag har längtat efter den här helgen lite extra mycket, jag känner att jag behöver sova ut. Mannen får ta barnen extra mycket nu efter alla hans resor :)

Jippie!! Weekend 🙂

Vi har just varit och ätit pizza, lite föööör mycket pizza  på senare tid, men så blir det när man bor för nära ”Meno male”. Godaste pizzan at the moment 😉 Min man är så galen alltså, börjar sjunga ”Volare cantare oh oh ohoo” högt inne på proppfulla stället. Folk trodde han var galen men jag skrattade 🙂 Så rolig den där mannen..

Mina pizzafavoriter topp 3:
Bresaola, ruccula och röktbuffelmozzarella.
Räkor och tonfisk
Margarita

Vad händer i helgen?
Först måste måste jag och Naomi klippa oss. När jag bara ska klippa topparna går jag till ett ställe som jag har gått till i typ 10 år på Kungsholmen, snabba och billiga. På em ska Naomi på kalas på Extrem training, spännande. På kvällen ska jag och mannen på middag med några vänner. Jag har velat äta där så länge…vart? Det berättar jag på söndag 🙂

På söndag är det 10 år sedan min svåger dog i en olycka, så vi samlas alltid massa vänner och familj på kyrkogården och tänker på den fina människan vi förlorade, och hänger lite och ger varandra  kärlek.

På måndag ska vi till (trumvirvel).. Kolmården!!! Supersupertaggad eftersom jag aldrig har varit där förut.

I dag hade jag på mig lite nytt, älskar ju oversized skinnbyxor och dessa är fab. Lite för korta på mig, men det är tyvärr de flesta byxor.

Byxor, Minimum // T-shirt, Minimum // Skor, Superga // Väska, Chloé

  1. Åh va heter frisören på k-holmen, jag är ute efter en bra för å klippa topparna på i stan..?

    1. Jaaa de är duktiga och snabba. Salong Eleganz på flemminggatan. Inget mys-pys-cafe-latte-och-choklad men perfekt för snabb klipp och fixa till slingorna om man behöver. Man ringer eller går förbi och de löser tid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..