Adam & Albin

I går åt vi en grym middag på Adam & Albin. Först var det lite problem att komma iväg för Naomi gjorde kaos, började gråta och det tog en timma bara för att kunna gå hemifrån.

numph

God morgon finisar,

I går hade vi bokat bord på Adam & Albin, inte helt lätt att få bord där men om man är ute i god tid så.. Vi var där med ett annat par.

Miljön? är supermysig, man sitter antingen vid mindre bord vid sidorna eller på större bord i mitten bland andra vilket jag tycker är jättetrevligt. Fin inredning, skön musik och väldigt lugn ljudvolym för att vara så litet ställe.

Maten? Fantastisk! Man väljer 4 rätter och det finns 3 olika att välja på på varje rätt. Jag valde tonfisktartar, kronärtskocka, hmm.. sen glömde jag resten. Men vi beställde också in Wagubiff som en extra rätt. Det hade inte behövts. Man får in matigare smårätter innan den beställda maten kommer, så när rätt 3 kom in höll jag på att sprängas av mättnad. Lite tråkigt att inte orka äta mer men det var stop. Om jag ska klaga på någonting, så saknade jag någonting som bröt av smakerna som var ganska lika på varje rätt, mycket smör och fett. Jag ville ha någonting syrligt för att det skulle  hända någonting. Maten var ganska tung..

Pris? Notan gick på 6500 kr för 4 personer så det var bra med tanke på att vi drack en flaska champagne och massa vin också.

Vi hade supertrevligt på alla sätt..

tartar
floer
r4
desset
dessert

LOADING..