Greasy spoon 

Glad lördag babes, 

I morse åt vi frukost på Greasy spoon som är väldigt poppis. Jag gillar gröten och french toast bäst. Precis när vi fick juicen spillde Naomi halva på mina vita jeans. Oftast är jag ren första kvarten när vi går någonstans, sen har jag antingen snor, mat eller någon form av vätska 😉 

Svågern och svägerskan kom också med kidsen. Sen åkte vi till söder så de kunde springa runt i parken på nytorget. Jag hade inte klätt mig för att det skulle vara kallt, så jag var som en isbit innan jag hittade en tröja i bilen. Attans, det skulle ju vara supervarmt idag och mina ben skulle bli solkyssta 🙄 

Ikväll ska våra vänner komma över på grill! Trevlig lördag kära ni ❤️

Min outfit: Slip-ins, Zara // Jeans, Kappahl // Jeansväst, Cubus // Vagn, Elodie Details 

Psss. Håll koll på min instagram (@alexiiak), snart ska jag tävla ut en sån här superfin ny vagn med solparaply (kommer i butik i sommar) 👍🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..