3 solglasögon reafynd

Jag får så mycket frågor om vart man kan köpa mina svarta solglasögon som jag ofta får. Nu hat jag hittat dem.Och tre par till som nu är på rea.

I  slutet av förra veckan beställde jag tre par nya solglasögon. Den mest frågade frågan jag har fått här på bloggen den senaste tiden är  vart mina svarta solglasögon kommer ifrån. De är från Quay australia.
HÄR hittar ni den modellen.

Jag skulle leta fram modellen till en av er  som frågade och råkade i samma veva hitta 3 nya par. Oops. Micke får inte veta, (han läser inte bloggen så ofta tror jag), för han tycker jag överdriver med alla mina solglasögon. Men eftersom jag köper lite billigare oftast så kan man ju ha flera och de kanske inte håller riktigt lika länge.

Ni förstår vilken modell  jag gillar 😉 Cat eye, gärna i brunt.
Från toppen:
Här // Här // Här  (rosé)

 

Processed with VSCO with a6 preset

Med de populära solisarna

psst..nytt nummer av Tidningen mama är ute 🙂 

ab534e24-5640-4d5e-8597-75709f2c0a07.jpg

 1. Lilly skriver:

  Tack för bra inlägg!! Du har så himla bra smak!!
  Men den länken till solisarna som är så poppis, funkar inte, man kommer till en sida med alla solglasögon?!
  Vet du möjligen vad modellen heter?

  Tack på förhand:)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..