Floppbesök hos frisören och trött mamma


Vilken plopp-dag! Jag hade sett fram emot mitt frisörbesök så mycket idag. Så kom jag dit så taggad men en smoothie i högsta hugg. Så berättar jag lite vad jag vill göra med håret, slinga lite, ljusa upp hårbotten…bla bla.. Då säger hon,
– Du har bara bokat en klipptid, ingen färgning.
Men problemet är att det inte gick att boka annat än  klipp på deras hemsida. Då sa hon att man måste boka två klipptider i rad, lite svårt att veta om det inte står. Jag blev så deppig, nästa lediga tid var 8/8, suck! Men jag ringde mina räddare i nöden, som är just mina reserver som fixade en tid till mig imorgon lunch. Hoppas att de förstår hur jag vill ha mina slingor bara.

När jag hämtade barnen var det sån disaster. Naomi gnällde, Corinne kaosade i hela lägenheten och skrek samtidigt. Mitt huvud brann, telefonen ringde, diskmaskinen pep, C kissade på golvet.. Jag ville bara gråta. Sen slog jag av nageln på det, låter ju fjolligt men hel***es  skit va ont det gjorde. Jag lyckades i alla fall laga pasta bolognese, och tvätta deras hår samtidigt. Som tur är älskar de båda att titta på pippi så nu fick jag lite lugn. Heja mammalivet heja!!

Outfit:
Klänning, HM // Skor, Superga // Solisar (nya reafynd), Quay

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..