God morgon från min bloggbebis

Godmorgon käraste, 

Hoppas att ni mår bra i värmen som jag har längtat sååå mycket efter ❤️

I går la jag upp en bild på instagram stories på min müsli och fick så mycket frågor. Den är från Chelsie’s, så galet god!!! 

Jag hade dukat fram frukost till mig och C på morgonen och ska gå hämta en sked. Nr jag kommer tillbaka står Corinne och fotar vår frukost Hahahaha jag började nästan gråta av skratt, hon var så engagerad. Bytte poser, koncentrerade sig in i det minsta och var så söt! Dagens bloggbarn 😉 


 1. Sandra skriver:

  Hej, så mkt fint och vilken fin matta! Vart kommer den ifrån?:)

  1. alexia skriver:

   Hej 🙂
   Tack snälla!

   Jag har säkert fått 1000 frågor om den de senaste åren men inte hittat den eftersom butiken stängde. Men nu hörde en kvinna av sigoch sa att de designat mattan. Har kontaktat henne men inte fått svar. Återkommer självklart medett blogginlägg om denna isf
   Hoppas
   Kramar!

 2. Lilly skriver:

  Åhh gulle!! 🙂

  1. alexia skriver:

   HAHA jaaaaa!! Så söt 🙂

 3. Elin skriver:

  Helt underbart!! Hon är söt som kalaspuffar med både socker, honung och choklad på <3

  Du verkar vara en sådan fin och engagerad mamma och tycker väldigt mycket om din positiva blogg!

  1. alexia skriver:

   Tack så jättemycket. Blir superglad när ni skriver fina och peppande kommentarer.
   Stor kram!!

 4. sandra skriver:

  Hej!

  Blir alltid lika inspirerad av dig, vare sig det gäller skönhet, heminredning eller mode.

  Kan du inte visa lite mer av ert hem (om det inte är för personligt)? Dina dagliga sminkprodukter? Var kommer er soffa ifrån? 🙂

  Många frågor, hehe…

  Tack och ha det fint 🙂
  Sandra

  1. alexia skriver:

   VA KUL!!! glad jag blir 🙂 Jo gärna, det regnar lite här på morgonen så jag kan fota lite sminkprodukter. Har lite nytt som jag kan rekommendera. Hemmet kommer det snart ut ett litet hemma hos reportage i Family living så jag kan ta dem bilderna och skriva lite extra 🙂
   Sofforna är från Posh living.
   Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..