Metallic outfit, fest på Vinterviken och middag 

Godmorgon fredag, 

Hoppas att ni mår bra! 

Jag hade en superhärlig dag igår. Vi hade en fest med OTW så vi började partaja vid 14.30. Sen gjorde vi lite roliga filmklipp och tog oss till Stadshuset där en båt väntade. Den tog oss till fantastiskt vackra Vinterviken. Jag har varit på två bröllop där och detta var precis lika vackert. Lokalen är så fin och settingen med alla bord och blommor är topp.

Sen kunde jag tyvärr inte stanna hela kvällen eftersom jag hade bokat middag med några tjejkompisar, en som fyllde år. Vi åt på Strandvägen 1 och hade såå mysigt! 

Om jag dricker vin så kan jag aldrig sova sen på natten. Jag kom hem vid 01, vaknade 04 och kunde inte sova, ahhhh!! Så irriterande! Ikväll skulle vi egentligen iväg på en fest men helt ärligt så behöver jag tvätta och packa inför resan på söndag 🥂🌟🙏🏼

Kram och trevlig helg! 

Outfit: jag fick sååååå mycket kommentarer om min outfit igår som kommer från Jascha Sthlm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..