Arrived in Ibiza 

Hej gullisar, 

Hurra hurra! Vi ligger just nu på en varsin solstol i världens finaste villa, tittar på solnedgången, båtar som ligger och guppar i viken och dricker sangria. Jag är kär i Ibiza och jag har knappt sett någonting alls. Man känner den speciella energin när man landar. 

Vårt bagage kom aldrig dock, vilket kan kännas lite jobbigt men jag bryr mig inte en sekund. Jag har blöjor och välling och det är det viktigaste. 

Vi har en kock i huset som lagar alla måltider, helt magiskt! Idag när vi kom hade han förberett olika förrätter, och sen Paella till varmrätt med färska skaldjur. Han gör sangria, förbereder ALLt du önskar. Detta är livet ❤️

Redo med kameran 

 1. Snnid skriver:

  Hej! Tack för en bra blogg! Jag och min man letar efter ett likadant hus för en resa i höst med vår nyfödda loppa. Hur hittade ni det?

  1. alexia skriver:

   Hej, åh va mysigt 🙂
   Ska kolla med min man. Han har en god vän som de hyr ifrån och fixar allt med kock, chaufför och allt. Återkommer 🙂

   1. Annie skriver:

    Åh vad snällt! Ja kolla gärna, vi är supersugna på att åka dit och det här stället ser helt magiskt ut. Smidigt när man har en liten också 🙂

 2. Helen skriver:

  Hej
  Varifrån kommer din fina klänning?
  Kram Helen

  1. alexia skriver:

   Hej Helene, den köpte jag på hm dagen innan jag åkte. 150 kr på rean 🙂 Fynd!
   Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..