Flowers & sunsets

God morgon, 

Jag mår så klart helt amazing här på Ibiza. Så glad och tacksam att jag får vara här med min lilla familj. Igår var vi på en beachclub och lyckades pricka in solnedgången, och wow vilken solnedgång det var ❤️ 

I dag på em ska vi åka till en hamn och strosa lite och titta på alla gigantiska båtar. Så kul! 

Det är alltid fest här på Ibiza. Cirque de soir-villan som är känd i hela världen hade fest igår som var crazy. De började sin fest klockan 16 och håller fortfarande på, det var helt galet igår kväll, det kändes som vi var där, så hög musik var det. De har levande tigrar och massa djur som går runt på tomten, stackars djur 🙁 

Outfit: Klänning (ny!), hm trend, Tofflor, Flattered 

 1. Ååååååå!! Så himla himla härligt! Jag verkligen frossar i dina bilder nu, eftersom vi själva ska till Cala Tarida, blir sååååå glad av att se alla dina härliga bilder. Otroligt vacker är du och dina små alltså, ljuvliga! Fortsätt njut av er härliga semester så sitter jag här och väntar på fler bilder haha (och firar lite midsommar med då hehe).

  /Catta

  1. alexia skriver:

   Hahahaha Jaaaaa!!! Så vackert det är här.
   Cala Tarida heter området tror jag. Supermysigt på alla sätt och lugnt. Lite långt ifrån stan men det fungerade fint.
   Ni kommer att det sååå bra, vart ska ni bo?
   Kram A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..