White and black party


Babes,
Jag är superlycklig över att få spendera en vecka här på magiska Ibiza! Ön är så vacker, människorna är härliga, relaxed, glada och älskar barn. 

På kvällen var vi inne i gamla stan, eller uppe i borgen där det finns massor med små butiker och restauranger. Vi åt på en grym som var nyöppnad, väldigt modern med fantastisk mat och service. Åhhh vill inte åka hem 🙁 eller snarare, jag vill tillbaka snart igen! 

I går var vi på födelsedagsfest! Supermysigt 🙂 vem älskar inte poolpartyn, musik och god grillad mat? 
Outfits: 

Vit klänning/tunika, Valerie // hatt, Åhlens // Sandaler, Michaela Forni x Flattered // Örhängen, Hm 

Svart klänning, Ilse Jacobsen (magisk) 


 1. Susan skriver:

  Utan att överdriva så är du bland de vackraste kvinnorna jag sett!!! Så otroligt vacker och din insida verkar vara minst lika vacker!! Att du dessutom verkar vara en super fin mamma är helt otroligt!! Sån himla fin förebild!!❤️❤️❤️❤️🙏🏻

  1. alexia skriver:

   Taaaaaaaaaack!!!!! Va gullig DU är! Vilken otroligt fin kommentar. WOW!
   Jag älskar att vara med mina tjejer, och jag tror det syns och märks. Finns ingenting roligare och bättre.
   Hoppas att jag kan vara en bra förebild för många.
   STOR KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..