It´s so good to be bad..

...heter parfymen som vi firade idag.

upp-2

Hej hjärtan,
I dag bjöd Dasha in till lunch tillsammans med Carolina Herrera för att fira lanseringen av deras nya parfym, Good Girl. Dasha hade gjort en så god lunch och dukat så fint hemma i hennes superchica lägenhet. Love it!

Många fina vänner, god mat och gott i glasen. Parfymen var i min smak, doftar lite tyngre vilket jag gillar. Jag älskar som ni vet parfymer och har för tillfället några favoriter som Tom Ford och Van Cleef & Arpels. Denna kan bli en favorit om den får växa ihop lite.

Mitt galet fina set kommer från Hm och finns i butik vilken dag som helst. Psst.. min glittriga klänning som jag hade på mig på Ibiza och flera frågat om, hittar ni på  hm nu, här.

upp-3
upp-1-2
Fina gullisar, Amanda, Margaux, Michaela och Lisa 
upp-5
upp-1
upp-4
Joanna ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..