Arg bebis, kreativ mamma

Hej finisar!

Hoppas att ni mår kanoners! Jag har just lagt Corinne och karln la Naomi, vilken kamp det var (!!!) idag. Jag ligger bredvid Corinne och försöker sjunga ALLA godnatt-visor jag kan., men hon blir så arg och nynnar på någon annan som hon vill att jag sjunger, men så klart inte förstår vilken det är. Hon blir rasande! Helt galen! Skriker, sparkas, slåss och går till attack. Hon måste ha bebis PMS. Hon försöker nynna igen.. gaaaah goooo, ännu argare. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, men just då ville jag stänga in henne i rummet och gå ut. Jag fick tinnitus och blev svettig på kuppen. Haha. Nu sover hon och är istället så söt. Det vänder snabbt i mammalivet.

I dag var en väldigt kreativ dag som avslutades hos revisorn. Jag har ganska bra koll på mycket, men en sak jag inte begriper mig på (kan bero på brist på intresse) är redovisning och sånt.. jag gillar å andra sidan inte att inte förstå så nu måste jag sätta mig in i såna saker också haha.

En kall dusch, en kopp te och en film står på kvällens agenda.
Kramar och trevlig kväll.

Outfit:
Oversized skjorta, Qui
Jeans, Sandro
Espadrilles, River Island
Solglasögon, Triwa
Örhängen, Mango
Ring, Gynning Design

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..