Härlig lunch men vidrigt besök..

chill

Happy friday folks!

Vi firar att vi precis lusat av oss igen, vidriga lilla lus. Herregud! 90 % av alla barnen på förskolan hade löss. De ringde idag och bad oss hämta tjejerna 🙁 Det är såmycket jobb, inte bara med håren som ska tvättas och grejas med. Även allt runt omkring som att tvätta alla sängkläder, hänga ut täcken, tvätta gosedjur osv.. usch! När de hade lusat av sig fick jag ett bud från Oriflame med den här skönheten. Bara en pool och pina colada som saknas.

Min trevligare del av dagen var när jag träffade upp Michaela på lunch. Vi har alltid sååå mycket att prata om, och har alltid så kul. Idag pratade vi bland annat om…

Skilsmässa… Hur ställer jag mig till det?
Kör om det gör dig lyckligare. Så klart är det jobbigt för barnen, men det betyder inte att det blir sämre för dem. Barnen är väl lyckliga om deras föräldrar är?
Straffsystemet i Sverige.. 
Alldeles för lågt om ni frågar mig. Det ska inte på något sätt kunna vara positivt att hamna i fängelse. Det jag verkligen gillade med Dubai var att jag alltid kände mig trygg. Ingen vågade begå brott där, höj straffen!
Tjejdrama..
Jag gillar inte skitsnack och pratar inte om sånt som inte berör mig. Det finns säkert flera sidor av storyn. Man ska tänka på att sanningen alltid kommer fram, och vem förlorar i slutändan? The bullshit bitch.
Sommaren.. 
Vi båda åker snart till Grekland vilket ska bli underbart. Hon till Mykonos (dröm!!) vi till huset.
Sen massa annat hemligt 😉

Imorgon raringar ska jag fylla i mina läppkonturer lite. Det har jag inte gjort på typ ett år. Spännande 🙂 Försöker att ta före & efterbilder till er.

michaelaforni
fisk

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..