I annonssamarbete med ZENDIUM

Att borsta tänderna kan vara en kamp

zendium

Kära ni,

Kommer ni ihåg att jag pratade om tandkräm för inte så länge sen? Att jag lägger mycket tid, kraft och energi på ytligare saker, men tar första bästa tandkräm i hyllan. Nu kommer fortsättningen på det temat.

Vår kvällsrutin ser oftast ut så här:
Vid 18-tiden efter att vi har ätit middag brukar vi bada tjejerna. De leker en liten stund och blir trötta (och jag får lite tid att svara på mail och förbereda blogginlägg). Sen smörjer jag in dem och sätter på pyjamas. Sen borstar vi tänderna som ibland kan vara en hård kamp. Två vuxna mot den knappt en meter långa söta envisa varelsen. Naomi gillar att borsta tänderna sen något år tillbaka, men jag kommer ihåg när hon var runt 3 år. Då hade vi ett litet borstschema med rutor som man kryssade i 2 gånger per dag, vi körde lördag till lördag så hon fick en tablettask på lördagen. Det motiverade henne till att borsta. Sen brukade vi tillsammans köpa ny rolig tandborste en gång i månaden, vilket är lite motiverande.

Hela familjen har under några veckor fått testa på Zendium tandkräm, som finns för alla åldrar i familjen. Naomi använder 5+, Corinne 0-5 år och vi testade Classic och Fresh + White.

Vad tycker vi?
Helt ärligt så tycker jag de flesta tandkrämer smakar ungefär lika, och jag märker så klart inte så mycket skillnad med mina tänder på utsidan. Men det är det misstaget man inte ska göra, för det är stor skillnad på tandkrämen vi köper. För att förebygga t.ex. karies, tandköttsproblem och ilningar, är det kliniskt bevisat att Zendium, med hjälp av naturliga enzymer och proteiner boostar de goda bakterierna i munnen, på bekostnad av de dåliga, heja!

Naomi hälsar att hennes tandkräm smakar väldigt gott, nästan som lakritsgodis. Bra betyg 🙂

zenddi

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..