Bildbomb

Här kommer en bildbomb från igår och idag. Gud va härligt det är med semester, även om jag inte riktigt kan slappna av än, jag har lite saker att bocka av. Nästa vecka åker vi till vårt hus i Grekland och DÅ blir det 100 % semester, längtar ihjäl mig! Har några klänningar jag vill visa er 🙂

I går åkte vi in till stan för att träffa upp tjejernas kusiner och spela bowling. I mall of Scandinavia på O’Learys kan man spela allt möjligt – tips alla regniga dagar. Vi spelade minigolf och bowling – jag var sämst! Så dålig som jag var igår har jag aldrig varit haha, inte en enda strike 🙁 Sen åt vi middag i stan och åkte hem. 

Har ni tips på aktiviteter med barn under regniga dagar, hit me! ❤️

I morse var jag hos Nor på Järvakliniken och lagade två hål. Gick snabbt som tusan! Sen åkte jag och tjejerna ut till landet igen. Min bror och hans barn + mamma stog redo med lunch och packning för en dag på sjön. Vi åkte till vår lilla ö som vi alltid åkte till som barn, nostalgi! Min bror grillade lunch, barnen fiskade (kaos) och Corinne badade (iskallt). Magiskt på alla sätt!! Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..