Hur du får en omogen avokado mogen på 15 min 

Jag har sån tur som har män omkring mig som älskar att laga mat. Micke, min bror och pappa. Idag gjorde min bror fiskpaket på grillen och serverade med färskpotatis och en avokadoröra. Så gott!! Den enklaste maten är oftast den bästa tycker jag. 

Han förberedde små foliepaket, skar laxfilé, fänkål, knipplök, sugarsnaps, morötter och lite andra grönsaker och la i paketet. Toppade med salt och citron och lite smör. Kokade färskpotatis och stoppade paketen på grillen några minuter. Så enkelt och gott.

Tips!! Avokadon som mamma köpte var stenhård, men då hade brorsan sett ett knep på nätet som vi testade. Man lägger avokadon i folie och stoppar in i ugnen på 90 grader i ca 15 min sen vipps så fuskmognar den och blir perfekt. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..