Snabbvisit i Göteborg och hektisk dag..


Hej gullisar 

Jag var helt finito igår efter min dagstrip till Göteborg. Först var jag uppe kl 05-ish och tog mig till tåget. Sen var det ju ganska mysigt att sitta där, dricka kaffe, jobba med datorn. Tills jag började må så illa. Satt i motsatt tågriktning vilket jag inte tänkte gjorde något, jag hade tydligen fel! Jag bytte plats, drack 1 liten vatten sen somnade jag. Mötet i Göteborg gick bra. Jag hann inte se mycket alls av staden, för så fort vi var klara skulle jag hoppa på tåget tillbaka. RN av mina vänner bor i Gtb och kom och kramades med mig i 5 min innan jag for ❤️ 

Sen sov jag så mycket det gick, dock hade jag ett skrikande barn framför mig hela resan (man kan tro att jag är van) men mina barn skriker inte faktiskt. Om de gör det så säger jag till dem. Den här mamman bara skrattade och tyckte han var gullig, Omg! Alltså han skrek åt allt, sina program på iPad, sprang fram och tillbaka i korridoren och skrek och kastade kakor och gud vet vad..! 

När jag kom fram hämtade min familj mig så åt vi middag på söder. Jag ogillade maten så mkt att jag inte ens vill berätta vart jag åt. 

Idag har det varit banans här hemma. Jag har haft sååå oändligt mycket tvätt. Både ren att vika sen efter Ibiza, och smutsig som jag tvättat. Höll på halva dagen. Sen kom alla kusiner och lekte med oss i parken, sen middag och bakat och allt. Helt galen dag! Nu förbereder jag mig på Grekland och längtar ihjäl mig ❤️ onsdag It is! 

Pss. Imorgon ska jag hämta ut två (!!) par drömskor och en bikini på posten, visar er imorgon. Längtar!!! 

 1. Sara skriver:

  Du verkar alltid så upprörd över andras barn. Förstår dig på ett sätt, då många föräldrar inte tar sitt ansvar. Samtidigt borde du som har barn veta att allt går cykler, ett barn kan vara fantastiskt för att sedan ha en period som är knepigare och just då kanske du möter det barnet och dömmer. Finns säkert folk som tycker det är konstigt att din 2 åring har blöja och napp. Eller mött dina barn när de just tappat humöret. Mammor borde vara lite snällare mot varann!!!!! Sen absolut folk måste säga till. Knepigt de där. Hoppas du tolkar detta rätt och inte illa menat. Hoppas mötet gick bra och du får jobba mer med bloggen som uppskattas. Ha det fint.

  1. alexia skriver:

   Hahaha gör jag? Det är jag inte.. bryr mig vanligtvis inte om andras barn men jag tycker att man ska säga till sitt barn när man har andra människor runt omkring sig. Självklart har de faser men man ska inte tro art barnen inte går att ”uppfostra” bara för att de är små. Många skyller på det och säger.. äsch hen är så liten och förstår ändå inte. Den där mamman satt i sin egen värld och lät ungen springa runt och skrika utan att försöka tysta ner.. Hade hon försökt och han inte ville så förstår jag självklart eftersom jag så klart varit i samma sits, när barnen inte vill vara tysta.
   Tack snälla 🙋🏼❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..