Två nya drömskor i min ägo 

Jag har lyckats få tag på två riktiga drömskor som jag har hållt utkik efter länge. Chloe- bootsen har jag kollar på i flera år. Mui Mui sen förra säsongen. Nu har jag hämtat ut två paket från posten och packat in dem i garderoben (=gömt för herren i huset). Jag kan inte tro att det är sant, materiell lycka ❤️ Utrensningskrav och köpförbud är dock nu ett faktum. 

  1. Hej,

    Vart har du köpt de från Miu Miu? Tack!

    1. alexia skriver:

      Hej! Fick tag på dem på Vestiaire Collective för ett ok pris 🙂 håll koll där 👍🏼 när man säljer skickar man de först till dem, som checkar att de är äkta osv innan de skickas därifrån till köparen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..