Mitt paradis på jorden 

Hej finaste favorit ni, 

Jag är i mitt paradis. Det är här jag kan slappna av, jag har kul, inga problem bollar runt i mitt huvud och njutningen är på topp. Resan gick super, C somnade innan planet lyft och vaknade någon timma innan vi landade. Det enda jobbiga var att Naomi helt plötsligt börjat få psyk-anfall för att hon vägrar gå på toaletten ombord på flyget. Hon skriker och alla människor var så hjälpsamma och gulliga, men hon vägrade ändå kissa. Tur att vi inte satt på en långflygning.

Vi är så många svensk-greker som bor på samma ställe här och alla hänger tillsammans på stranden. Barnen har så kul och jag har bästa barnvakterna, så tacksam för livet här! 

Ikväll ska vi in till stan och kan förhoppningsvis ta lite fina bilder ❤️🇬🇷 kramar babes! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..