Dagen i bildbomb

Hej babes! 

Jag vet att det är lite segt att läsa bloggar på sommaren eftersom det bara dundras upp massa semesterbilder och det kanske inte är superkul, men.. jag har med mig kanonfina kläder som jag ska visa er. Helt ärligt tycker jag att det tar 3-4 dagar innan man har landat lite o kan komma in i allt ordentligt. Vi var inte i stan igår men idag orkade vi inte röra en fena och låg hemma vid poolen till kl 21. Semester med stort S! 

Många har frågat om jordbävningen och vi kände av ett skalv på torsdag vid 10 på morgonen. Riktigt obehagligt men inget man hann bli rädd över, allt gick så fort. Jag känner mig så ledsen över att de unga killarna mist livet och tankarna går till deras familjer ❤️ 

Outfit: 

Bikini: Demadly // Jeansshorts, Levis // Linné, Oyshy 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..