När spriten slår till ordentligt.. 

Hej babes, 

Det händer inte jättemycket på någon front förutom att jag blev (nästan säker) förgiftad av en drink igår. Jag hade inte ätit så mycket sen lunchen och var inge hungrig. Så satt vi på en bar och tog en drink på stranden, tjejerna sprang runt och lekte och allt var kanon. Sen började vi röra oss hemåt. Jag började få ont i huvudet, sen sprängande huvudvärk som jag aldrig haft förut. Jag ville kräkas och kunde knappt titta. Efter 4-5 klunkar av en drink.. verkar konstigt! De har stora problem här nere med ”bomber” eller vad de kallar dem. Hembränt typ.. sen kom jag hem la mig på sängen och kunde knappt röra mig, superläskigt! Sen vaknade jag och mådde ganska som vanligt.. 

Ikväll ska jag gå kolla lite i butiker, funderar på ett par nya solisar. Lite trött på mina stora i plast vill ha något coolt 😉 

På bageriet kan man köpa glassar i lösvikt, livet!! 

 1. Hej! Jag är så nyfiken på en uppdatering om hur det gått med dina laserbehandlingar. Är själv sugen på att testa. Hoppas ni har en härlig semester!

  1. alexia skriver:

   Hej!
   Jag har inte gjort på länge nu men vill ta upp det i höst. Speciellt bikinilinjen tyckte jag var så skönt att slippa tänka på och underarmarna. Det var också där det gjorde som ondast haha..
   Det blev såååå mycket mindre och är fortfarande”fläckvis” med hårstrån.
   Kram A

 2. C skriver:

  Usch va otäckt! Skönt att du mår bättre. Gillar verkligen din blogg. Du verkar så mysig och dina döttrar är så söta. Men kvinna hur/vad tränar du?! Din kropp är 10 poäng! 👌🏼👏🏼 Kram C

  1. alexia skriver:

   Hej!! Ja superläskigt!
   Nu är jag 100 % ärlig (som jag alltid är) jag har inte tränat sen Corinne var 6 månader alltså 1,5 år sen. MEN! Jag och min bror har samma kropp som vi fått från pappa. Långa och spinkiga! Jag tränar ingenting mer än att jag cyklar till jobbet och promenerar ”vardags”-promenader. Jag har haft mitt satskort fryst sen 1,5 år sen det inte gick att lämna in C på minisats längre. Jag gillar dock att vara lite ”större” och ha mer muskler så efter sommaren ska jag börja träna styrketräning och bli stark 💪🏼 kramar Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..