Lycklig mamma

Sötnosar, 

Jag tar så mycket bilder att jag blir förvirrad vilken dag det är. Jag dundrar upp lite bilder 🙂 

Vi bor alltså 20 mil från Aten vid kusten mot Italien hållet, inte mot de ”vanliga” semester öarna som Kreta och dem utan de närmsta semesterställen är Kefalonia, Parga, Lefkas typ.

Vi har flera badställen där vi bor men vi går mest till ett ställe 5 min från oss där det är småsten. Jag älskar det för det slipper bli sand överallt. Ibland går vi dock till en strand här nära som har sandstrand, mysigt för barnen som kan bygga och greja i sanden. 

Staden är fantastiskt mysig och hamnen är såå fin! Vi träffar vänner, äter middag, barnen springer runt med alla deras vänner, går och åker karusell och lever livet till fullo ❤️ Va magiskt det är när barnen kan ha så här kul! Njuter när jag ser dem så här glada med alla vänner. 

Imorgon fyller prinsessan Corinne 1 år och vi ska ha kalas på ett ställe på stranden på förmiddagen. Så mysigt! Mamma och pappa har beställt tårta för 50 personer, jag ska köpa ballonger och lösa något roligt till barnen. Det enda C vill ha är despacito 🙂 Längtar! 

Klänning från Berska, örhängen Mango.

Bröllopsfotografering ❤️

Middag med alla vänner i hamnen. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..