2 år av kärlek 

Hej hjärtan, 

Vilken magisk dag vi hade igår för vårt lilla hjärta. Hon fick ett par paket från mamma och pappa vid poolen på morgonen. Vi ger henne något hemma 🙂 

Vid 11.30 bjöd vi alla släktingar och vänner på tårta nere på vår beachclub. Så mysigt! Vi fixade tårta, de fixade resten. Sen gick alla och badade. På kvällen åt vi middag på en av våra favoritrestauranger här.  

Vi har börjat kika på om vi ska boka ett datum nästa år och gifta oss här ist för Sverige. Det var bröllop igår på ett ställe på stranden och det var magiskt. Vita runda bord och stolar längst stranden, facklor, grillar, levande musik. Exakt så som vi vill ha det ❤️ så nästa år troligtvis 😉 

Imorgon åker vi till Aten och bor på vårt favorithotell, längtar fast kommer sakna alla här. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..