Första träningspasset på 1,5 år 


Hej gulliga,

I dag körde jag första passet på Kampsportslabbet. Herregud säger jag bara, så tufft! 

I fredags när jag var på pressfrukosten började vi prata träning och flera av dem undrade varför jag inte tränar med dem. I mitt huvud tänkte jag; (för att det är så satans tufft och jag är lite för lat haha). Men gud va kul svarade jag och hoppade på direkt. Kampsportlabbet är alltså ett PT-gym som erbjuder olika klasser och bootcamps. Det är ett 6-veckors bootcamp jag har hoppat på.  

Hund, Bebis.. Alla är välkomna 🙂 ❤️

Första passet gick ok, inte lika bra som jag hade hoppats men jag hängde med och gjorde mitt bästa, trots att det var galet jobbigt! Sist jag tränade var för 1,5 år sen när jag körde med min PT, kommer ni ihåg? Jag slutade för att det var omöjligt att träna när Corinne var på Minisats. Hon grät och vi hela tiden fick avbryta. Fannie, som är vår instruktör är grym. Hon finns hela tiden där för att se till att vi gör övningar rätt och peppar på oss.


Nu kommer jag träna där 3 dagar i veckan med massa sköna tjejer. Petra, Mira, Joanna, Sara, Lisa, Edita, Linn, Andrea, Carro och några till J  


Mitt mål är att bli stark som en oxe 😉 Jag har lätt att bli smal och spenig om jag inte tränar styrka – så nu vill jag ha muskler och känna mig riktigt stark. Wiho! Nu ska jag se till att få i mig ordentligt med mat, väntar in mannen som ska laga en god pasta.

Ha en fin kväll!

Alexia


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..