Fina kulörer och pastelliga jackor

Hej gullisar,

I dag cyklade jag iväg till ModinÅkerlinds kontor för en presslunch med Caparol by Sköna hem. De lanserar en ny färgkollektion som är fantastisk. Nu känner jag för att måla om hela hemmet i alla de kulörerna, en enda stor mix.

 

Min favoritfärg var den ljusbeiga som jag vill ha i hallen, och den gammelrosa i kombination med blått. Duken var ju helt fantastisk också som de hade gjort med alla färgerna. 

 

Till lunch serverades en vegetarisk rätt med kantareller och fänkål komponerad av Martin Brag från restaurangen på Ett hem. Så himmelskt gott! Till dessert var det en hallonsorbet med lakrits någonting och maränger, wow!

På tal om hem, imorgon ska jag uppdatera i om hur det går med köksluckedramat, de är på plats – men jag är så missnöjd. Stay tuned!  

Efter lunchen plockade jag med mig lite kläder från bland annat Åhlens och Bik Bok som jag tänkte ha på mig. Tidningen Mama gör en stor kampanj med Polarn och Pyret och denna plåtning ska vara en del av det samarbetet. Mina barn och deras större kusin Thea ska agera modeller och ha på sig plagg från den nya kollektionen. Jag kommer också plåtas mest synas som en del av interiören 😉 Håll utkik efter numret som kommer i oktober så får ni se!!

 

Jag och Valerie i en av hennes fuskpälsar från nya kollektionen. Hon är den gulligaste kvinnan ever ❤️

Här är en av mina favoritbilder från en plåtning som jag och tjejerna tog för tidningen mama i våras.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..