Rumpchocken


God morgon!

Jag är så stel i mina ben efter gårdagens träningspass på Kampsportslabbet. Ni vet känslan när man försöker sätta sig på toa eller i soffan – men det är omöjligt att böja på sig, yup så känns det idag! Imorgon är det dags för nästa pass.


Morgonens frukost bestod av yoghurt, flingor, nektarin, valnötter, tranbär, chia- och hampafrön, och så klart – en jättekopp med kaffe. Nummer 2 blev en take-away från Joe & the Juice som jag tycker gör så rackans god kaffe. 

Snart ska jag till jobbet, sen en härlig presslunch. Skål och ha en fin dag hörrni!

 

 1. Hej!! Ert vardagsrum verkar så fint! Jag undrar var er soffa och soffbordet är ifrån? 🙂
  Kram!

  1. alexia skriver:

   Hej hej! Tack tack! Sofforna är från Posh Living och bordet från Länna möbler 🙂

   Trevlig kväll!
   Kram till dig
   Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..