Hård träning, god frukost och ny logga

God morgon finisar, 

Jag har precis kommit till kontoret efter en  frukost med Indiska och ett stenhårt pass på Kampsportslabbet. Jag trodde att det skulle vara svårt att komma upp på morgonen, men jag flög upp som en raket och hoppade på cykeln. Jag tycker det är skönast att träna på morgonen – man har det gjort och kan njuta av resten av dagen med mycket energi i kroppen.

Mina bordsdamer på Indiska frukosten

Passet gick bra även om det var svårt att göra vissa övningar med träningsvärken, dock värmdes musklerna upp och det blev lättare och lättare.

På lunchen ska jag iväg och träffa Hanna som ska göra min och Nicoles logga. Hanna är superduktig på att komma på snygga loggor som passar produkten. Spännande att se vad det blir. 

Ni kommer ihåg att jag från 1 september ska gå på tjänstledighet för att testa på att göra mitt eget. Bloggen, mitt och Nicoles märke och andra små PR-updrag. Livet känns så spännande och roligt just nu. Även om det inte är hugget i sten VAD jag ska göra så känns det magisk att se vad det blir. Som en dröm att få göra exakt det man vill. Jag kommer att sitta med Nicole och hennes man Peter på deras kontor då och då. Men också ha en plats med massa andra bloggare på No18 i stan, så kul!

Om ni funderar på starta eget så har jag lärt mig ett och annat nu, så fråga på!

Nötig yoghurt, mums! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..