I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Plisserade klänningen – Ett plagg flera stilar

Jag är totalt frälst i Polarn & Pyrets nya kollektion. Fina mjuka material i superfina modeller. Klänningen är ett plagg som man kan använda på många olika sätt och därför en garanterad favorit till hösten.

pop_ettplagg

 

Hej hej torsdag,
När jag blev mamma åt Naomi för 5 år sen köpte jag så mycket saker som jag sen aldrig använde. Hårda klackskor, prinsessiga klänningar och annat som var väldigt sött – men väldigt obekvämt. Jag lärde mig snabbt att man vill ha sköna kläder, med bra kvalité som är lätta att röra sig i, såklart.

När jag första gången såg Polarn & Pyrets nya kollektion blev jag så positivt överraskad. Den höga kvalitén är självklart i fokus, men nu med en mycket högre modegrad, samtidigt som man behöll det lekfulla i plaggen.

Ett plagg som tjejerna kommer att använda flitigt i höst är den här klänningen med plisserad kjol. Jisses va söt den är! Man kan klä upp den till kalaset med fina strumpbyxor och skor, eller ”coola till” den med boots, mössa, bomberjacka och ryggsäck. HUR söt är den inte?

polarn-1
polarn-2
polarn-3
polarn-4
polarn-6

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..