Yogaevent och förberedelser inför plåtningen

God kväll hjärtan, 

Vilken magisk dag! Jag började dagen på Story Hotel med massa sköna tjejer och en yogaklass tillsammans med gulliga Josefin och Rönisch. Vi såg ut som en yogasekt i våra likadana kläder, flower power! Jag är inte superbra på att yoga men gör mitt bästa, större delen av passet störde jag mest över att mina fötter var så fula och ovårdade, usch jag kunde inte koppla av för att jag såg några hårstrån på stortån och omålade naglar haha fy på mig. 

Efter fick vi en genomgång av kollektionen och en mumsig smoothie. Mina favoriter var ”shape-leggingsen”, det behövs när man är en platt-rumpa! 

Efter det serverades en vego-brunch, som jag tyvärr var tvungen att skippa för att hinna med lite viktigt på kontoret. 

Lunchen åt jag på Dr Mat på Tegnérgatan, smarrigt! Lax med svart ris och grönsaker. 


Sen tog jag en outfitbild och en kaffe idet härliga vädret 🙂 


Efter kontoret hann jag upp till Patriksson PR för att hämta några grejer till plåtningen för Polarn & Pyret imorgon. Spännande… 

Sen var det bara hem och duscha barn, laga mat och sen fixa iordning mig för event på Hay Market 🙂 Mer om det imorgon 

Puss A 

    1. alexia skriver:

      hihi! Näää tack 🙂 Kram till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..