Så gick plåtningen med barn i regn

 

God morgon hjärtan!
Jag var så slut igår efter en heldagsplåtning med barnen, jag kunde knappt prata på kvällen. Vi fotade några sidor och filmade till tidningen mama i samarbete med Polarn och Pyret. Jag hoppas att bilderna blev så bra som vi hade tänkt, men ingenting är lätt när man ska fota med barn, eller hur?

plåtning-1

8.00 möttes vi i Nathalie Berzelius studio i stan. Hon är grym på att lägga make up. Hon diskuterar med mig om vilka färger jag trivs i och hur jag brukar sminka mig osv. detta för att man ska känna sig så bekväm som möjligt. Superproffsigt tycker jag eftersom det inte alltid är så make-up artister jobbar.

plåtning-4

En tandlös och ett troll 🙂 Naomi och hennes kusin Thea ”den tandlösa”, var så taggade hela kvällen innan och ville inte alls sova. Mike hade försökt med allt men de var fortfarande vakna när jag kom hem haha. Thea är min brorsdotter och skötte sig som ett proffs hela plåtningen.

plåtning-5

Corinne älskade att bli piffad. Hon satt helt stilla och gjorde som Nathalie sa. Helt otroligt att hon fick tuppera och piffa utan ett ord.. hon måste varit trött 🙂

plåtning-3

Det var ett filmteam med oss hela dagen som intervjuade mig och filmade på plåtningen. Det ska bli så kul att se och visa er.

plåtning-6

Hela dagen blev utdragen på grund av regnet, så här är två ganska trötta tjejer innan vi ens har börjat. Vi tog ett lunchstopp på McDonalds och åt en lika trött McWrap. (Visst är Thae galet likt Janni Delér – kopior)

plåtning-7

Väl ute på Ingarö där vi skulle plåta var det grått och blött. Vi bytte om i en bil på parkeringen och tjejerna droppade några gånger:
– Jag trodde inte att det skulle vara så här att va model haha… Men Thea poserade på och såg så cool ut.

När vi väl var klara och skulle packa ihop sken solen upp och det blev en superfin dag. Förhoppningsvis blev det finabilder, trots protester från mina små. Naomi började gråta när hon skulle sätta på sig ett par blå Adidas som enligt henne var för pojkar. Och då rann hennes rouge av och då blev det total kaos. Med lite mutning om lekland och godis löste sig allt och vi lyckades bli klara. Haha resultatet kommer i oktober.

Nu ska jag göra mig i ordning för Hanky Panky 40 år, Kramar Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..