Brunchfest, spåsession och middagsdejt

En brunchfest, spåsession och middag på Indio. Väldigt stora konstraster under den här dagen, men kontraster är så bra i livet :)

8S0A5197_1

Hej pärlor,

Igår var en otrolig dag. Naomi sov hos ”Jaja” och ”Papous” (mormor och morfar) så vi vaknade av att Corinne springer runt i lägenheten och skriker
– Mi!  Mi! Mi! Mi! och letar efter Naomi. Sötnosen min, hon älskar sin syster så mycket, och man ser att hon känner sig ensam utan henne.

Mike åkte med Corinne och handlade och hämtade Naomi, medan jag gick på brunchfest på Hallwylska med Hanky Panky. Min vän Anja har fotat en fantastisk kampanj med HP till deras 40-års jubileum. Ett riktigt drömjobb, så glad för henne 🙂 Vi tillsammans i en stekhet sol och åt smarriga pannkakor och drack mimosas.

Kaffet man dricker innan hon spår mig… 

Sen tog jag min cykel för att åka hem och prata med en kvinna som jag träffat ett par gånger. Hon hjälper mig och vägleder mig i livet. Jag spelar in mina sessioner och går tillbaka och lyssnar  då och då. Jag ryser när jag skriver det här för hon har så rätt i allt hon säger, fast vi inte alls känner varandra och inte ens kan prata samma språk. Jag har en tolk som hjälper till och översätter. Det kan låta väldigt flummigt, men jag är en av dem som tror att vissa människor har egenskaper som vi alla inte besitter. Hon är 100 % en av dem. Hur kan hon veta så mycket detaljer om mig och allt hon har sagt till mig har inträffat. I går pratade vi bara om jobb och vissa beslut  jag står inför. Min kropp var överröst med energi efter att vi pratat och jag känner mig som en raket som vill flyga fram.

På kvällen la jag barnen och piffade till mig för en parmiddag med bästa vännerna. 

Vi på Indio som är en peruansk-japansk restaurang på Södermalm. Vi satt ute under gasolvärmare, lyssnade på fantastiskt härligt musik och smådansade oss igenom den goda middagen. Farmor var hemma med barnen, så vi åkte hem efter middagen, nöjda och glada.


Min favorit under kvällen var lobster-rolls (wowoow) och 1 m spicy tuna rolls. De godaste spicy tuna rolls ever. Tunna små bitar, perfekt mycket sås och grym fisk. Vi drack så gott vin och till dessert åt vi en fluffig cheesecake. Perfekt kväll!

Ha en fin dag,

A

  1. Binki skriver:

    Jahapp, fyllecykel igen!

    1. alexia skriver:

      Hahaha ingen av oss hade alkohol i våra så jag var superstabil i lördags 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..