Middag och nytt ögonserum

IMG_3905

I torsdags var jag inbjuden till en middag med Estée Lauder och Joanna Fingal. Vi åt en vegetarisk middag innan vi hade genomgång i en svit på Scandic Haymarket. Så mysigt och trevligt!

Vi firade att Estée Lauders populära night repair serum, som har funnits i mer än 30 år, har fått en lillasyster i form av ett ögonserum. Konsistensen känns väldigt skön och lite kylande för huden vid ögonen. Det ska bli spännande att prova serumen och se om jag får något extra glow 😉 Min favorit hittills är deras Clensing Balm. Den är lite silk-oljig i konsistensen när man masserar in den i huden, när man sen tillsätter vatten blir det en en lätt löddrande effekt. Så otroligt skön.

IMG_3903
Sara, Joanna, jag och Linn – pärlor!

IMG_3907


Michaela testar komforten i sviten 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..