I annonssamarbete med HEINZ

Från frö till tomat

Heinz

heinz-4
Hej måndag,

Alltså, hur fantastiskt är det inte att jag och Naomi har lyckats odla våra egna tomater med Heinzfröna vi fick i våras. Kommer ni igår att jag höll på med dem hela våren? . Läs här och här.

Den ena plantan dog av frostskador och jag trodde helt ärligt att alla var döda. Men en kämpe klarade sig. Jag vårdade den lilla pinnen och vipps så blev det en fantastisk planta. Den andra bytte jag ut mot en annan liten planta som jag köpte, det var plommontomater och de växer så de knakar. Så fort det blir en mogen tomat, så är det någon av barnen som är väldigt snabb på att äta upp den!

Det är kul att se att Naomi efter de här månaderna förstår hela förloppet – från frö till planta, och från planta till tomat. Sen ska de här tomaterna slutligen bli ketchup som hamnar på matbordet.

Gå in här och skicka in bilder på dina tomater, så har du chansen att vinna en ketchup gjort på dem. Så coolt!

heinz-3
heinz-1
heinz-5
heinz-8

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..