Min söndag i bilder

Älskar söndagar

Hej Babes,

Innan vi rullar på den här veckan så vill jag hålla mig fast vid helg-känslan och berätta om vår söndag.

 

Efter lördagens fullspäckade dag med (spådomar, brunch och middag) startade vi söndagen lugnt hemma innan vi åkte till Flippin´ Burger för att äta lunch med tjejernas kusiner, Matin och Mateo. Jag har försökt få bord på Flippin´ så många gånger, men aldrig orkat vänta. Nu satt vi ute i solen och njöt av vädret och en cola, så det kändes värt att vänta den här gången.

 

Processed with VSCO with a6 preset

Dock tycker jag inte att det var värsta superhamburgaren så jag blev besviken. Köttet är väldigt ”köttigt” så det är bra. Men såsen var rinnig och salladen tråkig. Kommer inte att gå tillbaka. När man testat ställen som In´n out, Shake shake och Slider Station i US och Dubai har man höga krav som burger-lover hehe.
 

Sen lekte vi en stund i parken och köpte en kaffe på Pascal. Va skönt det är nu när tjejerna leker själva, och tillsammans. Sen ringde mamma och sa att hon och pappa ville komma över en stund. I bland skriver jag ”Jaja” och ”Papous” som på grekiska betyder mormor och morfar. 

 

FullSizeRender 18

… De hade med sig en supersmarrig marängrulle med pistage och citron som vi fikade med – vilken superlyx! Den var helt galet god. Receptet hittade hon här.
 

Senare på kvällen orkade ingen laga middag så vi promenerade ner till Pizzeria Meno male. Där blev vi besvikna igen, så tråkigt. Jag har dock inte varit så förtjust i deras pizza, men Micke gillade den förut. Jag tycker den är så slabbig och ostabil, och dessutom full av ingredienser så allt bara blir en enda geggig röra. Jag åt bara en bit och sen åt Corinne mina kanter.

Helgens höjdpunkt var ändå en skål med chips och min absoluta favoritfilm, Pretty Woman.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..