Plåtning, lunch och trotsigt barn 

God morgon hjärtan,

I går plåtade jag lite bilder tillsammans med Kappahl till kommande kampanj för deras limited edition- kollektion. Alltid superkul att jobba med Kappahl. 


Egentligen var det träning på kampsportslabbet, men plåtningen var planerad att vara klar efter att träningen börjat. Så jag kör stenhårt på onsdag istället, boom! 


Istället hade jag bokat lunch med Michaela. Vi satt i den stekheta solen och pratade om helgens äventyr, bröllop, hur det är att bli spådd, skilsmässor och trotsiga barn. Vi hade såååå mysigt ❤️


Vi åt en varsin portion köttbullar med potatis –  favoriten när det gäller husmanskost 🙂 


Efter jobbet åkte jag hem och lagade en pasta pesto, jag gjorde en extra stor portion så tjejerna kunde äta det till middag då jag ska iväg. Men, Naomi skötte diskningen på egen bevåg och slängde allt i papperskorgen, suck! Men mitt fel att jag inte instruerade henne haha. Jag och Mike älskar filmen ”Dirty Granpa”, så vi satte på den och garvade ihjäl oss på kvällen. Så rolig film, se den om du inte sett den 🙂 

Kramar 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..