Så gick det med luggen…

Det blev en lugg men inte 100 % en som ligger rakt. Jag fegade ut totalt och körde en lite längre gardin. Min plan var att ta några coola bilder med luggen idag. Men låt låt mig säga så här; det rann svett över allt på minsta del av min kropp idag, så jag lyckades inte att styla den lika snyggt som Deniz igår 🙂 Dessutom klippte hon bort allt ljust fram i ansiktet så jag vill fixa till färgen nu. Det känns lite för mörkt, jag gör mot ljusare tider och det ska mitt hår också göra. 

Nytt försök imorgon att ta bilder helt enkelt hehe! Lite ser man på bilden nedan. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..