Stockholm fashionweek dag 1

Stockholm fashion week har dragit igång och jag är så taggad, dock blir det bara Stockholm fashion day för min del.

Hej på er finisar!

I dag drog Stockholm fashion week igång, dock blir det bara en Sthlm fashion day för att jag är upptagen på en inspelning hela dagen imorgon, och på fredag har dagis stängt och jag har lovat att hitta på något trevligt med girlsen.

 

Jag mötte upp mina kollegor på Bonnier för en lunch tillsammans på B.A.R precis bakom Grand Hotell där de flesta visningarna var idag. Vi hade så trevligt och jag blir alltid peppad på vad som kommer.​​

Sen gick vi till öppningsvisningen som var Whyred. Det verkar som att rutiga printet blir kvar minst en säsong. Lite förvånande var att många märken hade korallfärgade plagg i kollektionen. Killarna var så snygga, och min favorit var en kille i helbeige (spana min instagram story). (De går så snabbt på catwalken att alla mina bilder blir suddiga). 


Efter Whyred gick vi på Stylein som visade en fin, enkel, skir och vacker kollektion. Det var så varmt i min ”plastblåsa” som jag hade på mig så jag knappt kunde koncentrera mig av värmen som var därinne.

Sen hängde jag och Nicole på terassen, drack kaffe och njöt av sommaren. Nicole är alltså min nya kollega och partner in crime som jag har startat mitt nya bolag med. Vi är så lika och när vi ses är det energi på hög nivå, vi nästan exploderar 🙂


Till sist för mig idag såg jag underbara By Malina. Så otroligt vacker kollektion, med så många fina färger. Perfekt kollektion, både till fest och vardag och så skön stämning på visningen.
Jag avslutade dagen med min familj på Maxos, holy va gott!

Klänning, Zara // Skor, Steve Madden 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..