Heldagsinspelning och sista dagen på jobbet 

God morgon babes, 

I dag är jag på inspelning med Life-butiken. Jag är inte stjärnan tyvärr haha, utan projektleder den här inspelningen. Jag har fixat statister, bokat studio, make up och allt man behöver på plats. Superkul! 

Men imorgon börjar livet som egen företagare. Så himla spännande! I juni träffade jag Sara sist, som är make-up artisten som jag brukar jobba med när vi spelar in. Då pratade vi om alla mina drömmar och idéer och hon sa kör kör kör! I dag när jag träffade henne igen, frågade hon hur det går med mina planer. Det var med stolthet, pirr i magen och ett stort leende som jag svarade att jag börjar som egen imorgon! ❤️

Hörs sen! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..