Middag på TAK med Kappahl

Gullisar,

I tisdags kväll var jag på en så härlig middag med Kappahl på TAK. Vi var en kanonhärligt gäng med influensers från Sverige, Finland och Norge. Jag älskar att med Kappahl och deras härliga gäng och byrå. Vi har alltid kul och resultatet blir alltis så fint ❤️

Vid mitt bord satt med Frida, Emilia, Valerie, Madeleine från EKPR, Janka (coolaste norskan), och två underbara från Kappahl.

Vi åt en supergod asiatisk 3-rätters middag och hade gott i glasen. Jag skulle dock upp och träna tidigt på morgonen, så jag körde bubbelvatten 🙂 Egentligen älskar jag Cola, men försöker att dra ner på det hoho.. går sådär.

Jag ska gå tillbaka till TAK någongång när det är ljusare ute, så man kan njuta av den magiska utsikten. 


Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..