Naomis 5-års kalas med regnbågstema

Heeeeej babes,
Jag är trött, men har så mycket energi ändå efter Naomis kalas. Hoppas att barnen tycker att det är lika kul som jag. Att fixa kalas och piffa och sånt, är någonting som jag älskar att göra. Innan jag hade bloggen och Corinne bakade jag jämt. Det är ett sätt att slappna av, men dessvärre tar jag mig inte den tid för det som jag skulle vilja.

Dagen var så mysig 🙂 Kalaset började 12.30 så det var egentligen bara att vakna och börja planera. Jag hade inte handlat så mycket, så jag skickade iväg Mike med en lååång lista, mohaha.

Vi hyr en lokal här där vi bor, som är helt perfekt. Vacker, ljus, öppen och allt finns. Det bästa är att det är en inhägnad lekplats precis utanför så barnen springer emellan. Så vi samlades ett gäng och piffade lokalen någon timma innan. Pianot klädde vi in i regbågar, popcornmaskinen sattes igång, sterion pumpade musik och pappa satte igång grillen. Festen kunde börja!

Vi grillade vegetariska burgare från Quorn, ni vet att de är mina favoriter så jag hade köpt 50 st haha. Det roligaste är att folk är så skeptiska för vegetariska produkter. Först äter de så glatt och bara; Gud va goda burgare, sen när jag säger de är vego så blir de chockade och lite suspekta haha. Sen slutade jag säga det. Till burgarna hade vi wasabimajo, bostongurkaoch sallad. Och till de som hellre ville ha korv hade jag beställt korv från Ingelsta kalkon som jag gillar.

Festens snyggaste väska…mmmm

Eftersom det var lite regnbågstema var Lagerhaus ett perfekt ställe att shoppa loss. De hade regnbågar på ALLT! Borden klädde vi i presentpapper med enhörningar och regnbågar, superfint!

På gottebordet hade mamma varit en hjälpande hand. Hon hade bakat massa gott, cupcakes och kakor. Vi hade två tårtor som var magiska och det bästa av allt…

MARÄNGSWISS!!! Det är det absolut bästa jag och alla barn vet. Dessutom det lättaste man kan göra. Jag tar glass, maränger, minimashmellows, massa olika strössel och det viktigaste, sån chokladsås som stelnar mot kylan. Det blir chokladbitar i glassen. Himmel så gott och populärt. Alla vuxna slåss om den här med barnen.

De fina Grattis-ljusen köpte jag på Lagerhaus.

Jag vet inte om det finns en härligare känsla som mamma än att se sitt barn så här lycklig! Vem ville inte fylla år varje dag när man var liten och äntligen var det hennes tur, go Naomi!
Outfit: Byxor, Zara // Top, Mango 
Naomi och Corinne, Klänning hm

 

 

 1. Agnes skriver:

  Hej! Jag älskar byxorna. Vad har du för storlek? Tänkte beställa ett par från Zara och jag tror att vi borde ha typ samma storlek. Kram Agnes

  1. alexia skriver:

   Hej Agnes,
   Jag köpte S i mina. De är väldigt stretchiga och sköna. Jgag brukar ofta ta M men kände att dessa funkade i S 🙂
   ps finns i svarta också hörde jag av en kompis, så snygg!
   Kram A

   1. Agnes skriver:

    Tack för svar och tips 😍

 2. Krista skriver:

  Vilket himla fint kalas!

  1. alexia skriver:

   Tack snälla 🙂 hon var kanonnöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..