Sko(j)ig lunch med nelly.com

God morgon lördag,
Jag börjar med att önska er en trevlig helg. Om vi spolar tillbaka bandet till onsdag så hade Joanna banana en härlig lunch tillsammans med Nelly.com för att spana in höstens skor. Holy va mkt snyggt det fanns! Det bästa med Nellys.coms skor är att de är väldigt prisvärda – och fashionable så man kan hänga med i modet, men till en bra peng.
Jag hade faktiskt kunnat välja alla modeller! Men valde de här rutiga ”over knee”-bootsen och ett par svarta stumpboots, de känns användbara 🙂
Joanna berättade lite om hennes favoriter…
…och vi åt en supergod laxsallad med avokado och nötter. Det bästa jag vet till lunch.
Jag försökte få Arnold glad med snygga pälspumps, men han inte fått något sko-intresset än 🙂 Bra försök för att mamma skulle få äta i lugn och ro..
Japp! De blev mina.. hur galet coola?! Men kampen mellan dessa och de blommiga var hård. Dock tänkte jag låna Joannas blommiga någon dag 😉 
Oh la la… Det som jag brukar tänka på med ”Over knee-boots” för att de inte ska kännas så porriga, är att vara mer klädd upp till. Jag ska ha dessa med en oversized polokofta och jeans, så snyggt tror jag!
Blommiga länk här (klick) // Rutiga länk här (klick) Joannas kjol vill man ju ha också, finns här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..